Zoekresultaten voor Kerst Eieren Koekjes

11 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kerst x
Eieren x
Koekjes x
 
4 beoordelingen
 
35min

Een heerlijk koekje voor Kerst, Valentijnsdag of eigenlijk iedere andere gelegenheid. Deze zijn sneller op dan ze afgekoeld zijn.

Recept van: transatlantikkoch

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Dit is een uiterst veelzijdig koekjesrecept. Je kunt andere aroma's gebruiken en ze in elke gewenste vorm snijden. Ze zijn bijzonder geschikt als trakatie tijdens het kerst-seizoen.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze koekjes zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn ook heerlijk. Serveer deze Kersttraktatie op elk moment van het jaar. Ze gaan goed samen met warme chocolademelk, thee of koffie.

Recept van: MichaR

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze bijzondere koekjes die een beetje op bokkenpootjes lijken, zijn ideaal als dagelijkse snack, evenals voor speciale gelegenheden, zoals kerst. Boterachtige amandelkoekjes worden samen gevoegd met jam en vervolgens ondergedompeld in chocolade.

Recept van: Hanni

 
Geen beoordelingen
 
27min

Deze Zuid-Afrikaanse koekjes zijn echt heerlijk. Ze worden op smaak gebracht met kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagel, port en amandelen. Ze zijn het perfecte kerstkoekje maar kan op elk moment van het jaar gegeten worden!

Recept van: Naschkatze

 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Deze boterkoekjes zijn lekkere koekjes om te serveren rond de kersttijd.

Recept van: Marjolein_

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Heerlijke koekjes met de smaken die bij Kerstmis horen. Ze zijn enorm makkelijk te bakken, en het is een lekkere traktatie.

Recept van: StaceyG

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Als je ze mooi inpakt en als cadeau geeft denken mensen dat het van een deftige bakkerij komt. Maar niets is minder waar! Ze zijn wonderlijk makkelijk te maken, zelfs tieners kunnen ze maken. Het geheim is het glazuur dat breekt als het koekje breekt.

Recept van: JBMarigold

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Heerlijke, luchtige, doughnut/oliebolachtige koekjes met room van binnen. Daarna worden ze bedekt met nog meer room en likeur en door de suiker gerold.

Recept van: Deborah Lo Scalzo

 
Geen beoordelingen
 
10min

Dit recept is genoeg voor een grote hoeveelheid glazuur waar je makkelijk gemberkoekhuisjes of gemberpoppetjes mee kunt glazuren.

Recept van: Stefani Buhajla

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Voorgerechten voor Kerst Voorgerechten voor Kerst
  • Desserts voor Kerst Desserts voor Kerst
  • Kerststol Kerststol
  • Gemberkoekhuis Gemberkoekhuis
  • Cranberrysaus Cranberrysaus