Zoekresultaten voor Kerst Eieren Koekjes

11 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kerst x
Eieren x
Koekjes x
 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Dit is een uiterst veelzijdig koekjesrecept. Je kunt andere aroma's gebruiken en ze in elke gewenste vorm snijden. Ze zijn bijzonder geschikt als trakatie tijdens het kerst-seizoen.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze koekjes zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zijn ook heerlijk. Serveer deze Kersttraktatie op elk moment van het jaar. Ze gaan goed samen met warme chocolademelk, thee of koffie.

Recept van: MichaR

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze bijzondere koekjes die een beetje op bokkenpootjes lijken, zijn ideaal als dagelijkse snack, evenals voor speciale gelegenheden, zoals kerst. Boterachtige amandelkoekjes worden samen gevoegd met jam en vervolgens ondergedompeld in chocolade.

Recept van: Hanni

 
Geen beoordelingen
 
27min

Deze Zuid-Afrikaanse koekjes zijn echt heerlijk. Ze worden op smaak gebracht met kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagel, port en amandelen. Ze zijn het perfecte kerstkoekje maar kan op elk moment van het jaar gegeten worden!

Recept van: Naschkatze

 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Deze boterkoekjes zijn lekkere koekjes om te serveren rond de kersttijd.

Recept van: Marjolein_

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Als je ze mooi inpakt en als cadeau geeft denken mensen dat het van een deftige bakkerij komt. Maar niets is minder waar! Ze zijn wonderlijk makkelijk te maken, zelfs tieners kunnen ze maken. Het geheim is het glazuur dat breekt als het koekje breekt.

Recept van: JBMarigold

 
Geen beoordelingen
 
1uur25min

Heerlijke, luchtige, doughnut/oliebolachtige koekjes met room van binnen. Daarna worden ze bedekt met nog meer room en likeur en door de suiker gerold.

Recept van: Deborah Lo Scalzo

 
Geen beoordelingen
 
10min

Dit recept is genoeg voor een grote hoeveelheid glazuur waar je makkelijk gemberkoekhuisjes of gemberpoppetjes mee kunt glazuren.

Recept van: Stefani Buhajla

 
1 beoordeling
 
55min

Deze gemberkoekjes kunnen in de boom opgehangen worden door met een prikker een gaatje bovenin het koekje te maken. Je kunt ook verf maken van eigeel en voedselkleurstof om ze kleurrijker te maken -- gebruik zoveel kleurstof als je nodig hebt om de juiste tint te krijgen. Mijn dochters en ik nemen er iedere Kerst gezellig de tijd voor om deze koekjes te maken zodat we ze in de boom kunnen hangen.

Recept van: Cindy B.

 
4 beoordelingen
 
35min

Een heerlijk koekje voor Kerst, Valentijnsdag of eigenlijk iedere andere gelegenheid. Deze zijn sneller op dan ze afgekoeld zijn.

Recept van: transatlantikkoch

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges