Zoekresultaten voor Makkelijk brood bakken

183 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Makkelijk x
brood bakken x
 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Een smeuïg broodje waarin een net gekookte aardappel verwerkt is. Heerlijk bij soep of schoofschotels.

Recept van: Judy Taubert

 
1 beoordeling
 
1uur15min

Heerlijke broodjes met ultieme smaakexplosie. In zweden worden ze gemaakt op het lichtfeest op 13 december. Ze worden gemaakt in een S in spiegelbeeld, maar het mag natuurlijk ook in andere vormen!

Recept van: mariagalletje

 
1 beoordeling
 
2uur20min

Heerlijk zelfgebakken Fries suikerbrood. Naar mijn mening alsof ik het in Friesland bij de warme bakker heb gekocht.

Recept van: Jet

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Een broodje in de vorm van een schildpad. Kinderen helpen je graag dit leuke brood klaar te maken!

Recept van: JO

 
Geen beoordelingen
 
3uur5min

Dit lichte brood met notensmaak wordt wordt met behulp van een is een broodmachine gemaakt - heerlijk om te roosteren tijdens het ontbijt!

Recept van: Donna Beth

 
Geen beoordelingen
 
3uur5min

Dit is een recept voor in de broodbakmachine. Voor toast en sandwiches; een hit in mijn familie.

Recept van: Merrilee

 
Geen beoordelingen
 
40min

Dit recept is een oude familie favoriet. Een krokant en zoet platbrood, gebakken in een platte pan. Iedereen in mijn familie houdt ervan!

Recept van: ABSAAR

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Dit goudbruine brood is van binnen heerlijk vochtig en compact. De ingrediënten voor dit brood zijn verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels en het recept is heel eenvoudig. Voornamelijk voor de smaak wordt ook wat gist gebruikt, het zuiveringszout en het wijnsteenpoeder zorgen ervoor dat het brood rijst.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
3uur

Dit heerlijk smakende, aangenaam zoete brood is smeuïg en goed houdbaar. Snijd het in dikke sneeën en besmeer deze met vruchtenmoes, jam of een beetje verse roomkaas.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
4dagen10min

Voor het bakken van brood gebruikt men vaak een zetsel (een mengsel van water, bloem en gist). Het brood wordt zo wat veerkrachtiger en is wat langer houdbaar. Maak het zetsel in een glazen schaal of pot en bewaar dit goed afgedekt in de koelkast na het fermentatieproces.

Recept van: Esther Nelson

1 / 19

Favorieten van het seizoen

  • Barbecue recepten Barbecue recepten
  • Recepten met bessen Recepten met bessen
  • Recepten voor pruimen Recepten voor pruimen
  • Courgettecake met blauwe bessen Courgettecake met blauwe bessen
  • Sorbetijs met 1 ingrediënt Sorbetijs met 1 ingrediënt