Zoekresultaten voor Koken Bakken Melkvrij

42 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Koken x
Bakken x
Melkvrij x
 
Geen beoordelingen
 
20min

Verse kokkels lenen zich perfect voor een smakelijke pastasaus. Het bij het koken vrijkomende vocht hoeft maar een klein beetje op smaak gebracht te worden met knoflook, wijn en kruiden. Geen wonder dat dit een Italiaanse klassieker is.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
30min

Gewone mosselen, maar in een Aziatische variant.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een gemakkelijk, lekker voedzaam recept. Lekker na een stevige wandeling. Wij noemen het ook wel "boerenblaaskapel"!

Recept van: Ali

 
Geen beoordelingen
 
28min

Met een blikje tomaten en kikkererwten heb je de basis voor deze heerlijke pastasaus. Snel klaar en lekker met elke soort pasta.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Met bacon, ui, courgette, knoflook en een pakje gedroogde eiernoedels maakt u in een handomdraai een heerlijk gerecht.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
22min

Een lekker snel gerecht met een pakje gedroogde eiernoedels en wat verse ingrediënten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Met tonijn uit blik, aardappelblokjes en maïs maakt u deze heerlijke aardappelkoek.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Deze curry is heel rijk van smaak doordat de kruiden een halfuur lang kunnen intrekken in de kipdelen. Door het vel te verwijderen verdwijnt niet alleen het meeste vet, maar kunnen smaken en geuren ook beter tot diep in het vlees doordringen. Aardappelen passen uitstekend bij deze curry.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Lamssteaks worden in dit gerecht bedekt met een heerlijke saus, gemaakt van rode uien, knoflook, verse rozemarijn en zwarte olijven, en gecombineerd met een vezelrijke bonenpuree. Serveer dit heerlijke gerecht met brood en een groene groente, zoals gegrilde courgette of gestoofde verse spinazie.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur52min

Deze heerlijke viskoekjes zijn gemaakt van verse schelvis en aardappelen. Ze worden op smaak gebracht met citroengras en koriander en gekruid met Thaise rode kerriepasta. Serveer de koekjes met een pittige dipsaus van limoen en honing, en een frisse salade. Het resultaat is een verleidelijk en voedzaam voorgerecht.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 5

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges