Zoekresultaten

Koken x
Bakken x
Zuidoost-Azië x

Balletjes van lamsgehakt in een Thaise groene curry met kokosmelk. Eenvoudig te bereiden en serveren met rijst.

Recept van: Jon Steiner

Een heerlijk pikant Thais gerecht en heerlijk in combinatie met jasmijnrijst.

Recept van: SKOALZ

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Dit is een slanke versie van de klassieke nasi goreng uit de Indonesische keuken. Malse reepjes mager rundvlees en sappige garnalen worden gecombineerd met rijst en op smaak gebracht met knoflook, gember en chilipeper. En omdat u dit gerecht goed kunt voorbereiden, kunt u het bijvoorbeeld als gemakkelijke lunch serveren.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Dit is een Maleisische versie van de Indiase kip kerrie waarbij kokosmelk gebruikt wordt. Kokosmelk kan vervangen worden door yoghurt of magere/halfvolle melk, maar de smaak zal niet hetzelfde zijn.

Recept van: Nora

 
Geen beoordelingen
 
25min

Reepjes smakelijk rundvlees en shiitakes worden op een bedje gemengde sla geserveerd, in combinatie met sobanoedels (boekweitnoedels) en een dressing van sojasaus, gember en sesamolie.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur52min

Deze heerlijke viskoekjes zijn gemaakt van verse schelvis en aardappelen. Ze worden op smaak gebracht met citroengras en koriander en gekruid met Thaise rode kerriepasta. Serveer de koekjes met een pittige dipsaus van limoen en honing, en een frisse salade. Het resultaat is een verleidelijk en voedzaam voorgerecht.

Recept van: Lidy Nooij

 
25min

Deze bami (of bahmi) maak ik regelmatig en is erg makkelijk door het gebruik van een kruidenzakje en een kant en klaar groentepakket.

Recept van:stroopwafel

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit smakelijke Indonesische noedelgerecht maakte mijn moeder vroeger vaak. Je kunt varieren door je eigen favoriete groenten en vlees toe te voegen.

Recept van: Fellicia Rodgers

 
Geen beoordelingen
 
30min

Dit is een favoriet bij ons thuis. Je kunt het nog sneller maken door restjes gekookte kip te gebruiken.

Recept van: NELL ROSS

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Voor deze verrukkelijke omeletjes met chilismaak worden de eieren gemengd met maïzena, zodat ze een steviger structuur krijgen en u ze om een kleurrijke vulling van groenten en rijstnoedels uit de wok kunt vouwen.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Zomerse recepten Zomerse recepten
  • Recepten met aardbeien Recepten met aardbeien
  • Caprese salade Caprese salade
  • Spaanse gazpacho Spaanse gazpacho
  • Aardbeienijs uit een plastic zak Aardbeienijs uit een plastic zak