Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Koken bulgur

21 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Koken x
bulgur x
 
Geen beoordelingen
 
55min

Bulgur heeft een nootachtige smaak en vormt de perfecte basis voor voorjaarsgroenten. Dit graanproduct bevat complexe koolhydraten, eiwit, niacine, onoplosbare voedingsvezels, fyto-oestrogenen en vitamine E: allemaal uitstekend voor uw hart en bloedvaten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Mijn gezin is dol op vegetarische maaltijden, ze zijn licht en gezond. Ik hoop dat jullie net zo dol zijn op deze sappige paprika's met bulgur en champignons.

Recept van: ntbella

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Een zeer smakelijk maar ook nog gezonde groente-schotel. Bulgur balletjes worden geweekt in de saus en geven dit gerecht een heerlijke twist. Zelfs de carnivoren in mijn familie zijn dol op dit gerecht:)

Recept van: ladymidnight

 
Geen beoordelingen
 
25min

Een heerlijk basisrecept dat lekker is met gebraden kip of spiesjes. Alle soorten gedroogd fruit zijn geschikt, zoals rozijnen of gedroogde abrikozen. In dit recept worden cranberries gebruikt.

Recept van: GRAYJETMAN

 
Geen beoordelingen
 
45min

De Parmezaanse kaas maakt dit gerecht af, maar is niet verplicht en de bloemkool kan vervangen worden door rode kool. Dit gerecht blijft hoe dan ook boordevol kleur en smaak.

Recept van: GEKKO

 
Geen beoordelingen
 
2uur15min

Een heerlijke salade van bulgur met verse groenten.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
45min

.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Een indrukwekkend hoofdgerecht voor een feestelijke vegetarische maaltijd: een hartige strudel met een vulling van champignons, kastanjes, cranberry's en friszure geitenkaas. Serveer hierbij een cranberrysaus en een gemengde groene salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Bulgur bestaat uit voorgekookte, grofgemalen tarwekorrels die snel klaar zijn. Het is een ideaal voorraadproduct voor salades en warme gerechten. Deze kleurrijke salade met nootachtige structuur is zeer geschikt voor een zomerse lunch of picknick, maar ziet er ook aantrekkelijk genoeg uit voor een speciaal buffet.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
55min

Pruimen, verpakt in parmaham, worden vervolgens op spiesen gestoken met uien en gele paprika en geserveerd met een pikante abrikozensaus en een kruidige bulgurpilaf. Met een groene salade erbij is de maaltijd helemaal af.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Snelle spruitjes met pancetta Snelle spruitjes met pancetta
  • Witlof met ham en kaas uit de oven Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Filodeegtaart met spinazie en ricotta Filodeegtaart met spinazie en ricotta
  • Gesmolten chocoladecakejes Gesmolten chocoladecakejes
  • Worteltaart Worteltaart