Zoekresultaten voor appel 3 uur of langer

17 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Wereldkeuken

appel x
3 uur of langer x
 
Geen beoordelingen
 
6uur10min

Mals varkensvlees uit de slowcooker met uien, appel en cider, losjes gebaseerd op het klassieke Normandische varkensvleesgerecht. Serveer met een romige aardappelpuree.

Recept van: RoosterandHen

 
Geen beoordelingen
 
4uur20min

Dit Italiaanse-geïnspireerde dessert, is anders dan de gemiddelde tiramisu. In Cointreau gedrenkte lange vingers worden gelaagd met slagroom en appelmoes. Gebruik voor de beste smaak, zelfgemaakte appelmoes.

Recept van: Kathrin75

 
Geen beoordelingen
 
6uur15min

Je rolt makkelijk je bed uit als de keuken zo lekker ruikt 's ochtends. Je doet de ingrediënten 's avonds in de slowcooker en 's ochtends hoef je de warme havermout alleen nog maar op te scheppen!

Recept van: brandysue

 
Geen beoordelingen
 
4uur10min

Appels en pepermunt zijn een mooie combinatie. We serveren het meestal bij gebraden lam, maar het is ook heerlijk met een koud stuk geroosterd varkensvlees of rundvlees.

Recept van: mimichette

 
Geen beoordelingen
 
4uur

Pikant en zoet, een heerlijke chutney die lekker is met verschillende broodsoorten, kazen en kip. Met de aangegeven hoeveelheden maak je een flinke voorraad; je kunt de chutney dus ook cadeau doen aan buren en vrienden. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: cheap chef

 
Geen beoordelingen
 
3uur15min

Varkensgebraad met appelsaus is een aloud en geliefd gerecht. Dit Duitse recept geeft er een nieuw tintje aan. Serveer het met geroosterde aardappelen of aardappelen in de schil en groene groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
4uur30min

Een makkelijke manier om sappige kip te maken met een romige appel-walnootsaus.

Recept van: ntbella

 
Geen beoordelingen
 
3uur15min

Traditioneel wordt crème caramel gemaakt met karamel op basis van suiker en een romige pudding. In deze fruitige versie wordt zowel voor de karamel als de pudding appelsap gebruikt, zodat de hoeveelheid vetten en suikers beperkt blijft. Serveer met bramen of ander seizoensfruit voor gegarandeerd succes.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1dag1uur

Zelf chutney maken is hartstikke leuk om te doen. Deze chutney wordt voornamelijk gemaakt van appel, rabarber en appelciderazijn. Als je de chutney inmaakt, moet je er goed voor zorgen dat alle lepels, potjes, en deksels steriel zijn. In steriel afgesloten potten kun je de chutney namelijk maanden bewaren. Een potje chutney is leuk om kado te doen.

Recept van: Marjel

 
10 beoordelingen
 
4uur10min

Een verrukkelijk recept voor cheesecake dat ik meestal maak als er volop appels voorradig zijn!

Recept van: Stephanie

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges