Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor asperges 1-3 uur

33 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Wereldkeuken

asperges x
1-3 uur x
 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Witte en groene asperges geserveerd met serehsaus, gepocheerd kwartelei, zelfgemaakte sesamkletskop en bieslookolie.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Coquilles en witte asperges geserveerd met kreeftsaus, gepocheerd kwartelei, zelfgemaakte sesamkletskop en bieslookolie.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Gamba's en witte asperges geserveerd met serehsaus, gepocheerd kwartelei, zelfgemaakte sesamkletskop en bieslookolie. Je kunt in dit recept ook een combinatie van groene en witte asperges gebruiken.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Met konfijten doel ik niet op suiker. Deze asperges worden langzaam in de oven in een oliebad gaar gebakken (dit is de kooktechniek konfijten, zoals dat bij vlees gebeurt) en vervolgens met venusschelpen, vongolesaus en roergebakken bietenblad geserveerd.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Hoofdgerecht van in de pan gebakken en met kruidenboter ingewreven parelhoenboutjes, geserveerd met basilicumrisotto en witte asperges.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
2uur20min

Asperges zijn rijk aan foliumzuur, een B-vitamine die beschermt tegen hartziekten en aandoeningen bij het ongeboren kind.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Aspergesalade met galantines van sliptongetjes en gamba’s

Recept van: j.v.d.boogaart

 
Geen beoordelingen
 
1uur20min

Een bijzonder voorgerecht voor het aspergeseizoen: timbaaltje van asperges met aspergesaus

Recept van: j.v.d.boogaart

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Smakelijke in de oven gebakken risotto met zowel witte als groene asperges.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Een zeer bijzonder gerecht voor diegenen die een uitdaging zoeken. Tournedos van wild zwijn worden geserveerd met rodewijn- en crème de cassissaus, aspergetips, gele bietjes, gestoofde sjalot en puree van charlotte- en truffelaardappelen. Een uitgebreide maaltijd voor tijdens de kerstdagen.

Recept van: Herman Meijers Kookstudio

1 / 4

Favorieten van het seizoen

  • Snelle spruitjes met pancetta Snelle spruitjes met pancetta
  • Witlof met ham en kaas uit de oven Witlof met ham en kaas uit de oven
  • Filodeegtaart met spinazie en ricotta Filodeegtaart met spinazie en ricotta
  • Gesmolten chocoladecakejes Gesmolten chocoladecakejes
  • Worteltaart Worteltaart