Zoekresultaten voor asperges 3-4

152 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

asperges x
3-4 x
 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze soep kan in een handomdraai in de snelkookpan worden gemaakt. Hij is zacht en glad en heeft een mooie textuur. Serveer met vers knapperig brood met boter.

Recept van: stella

 
Geen beoordelingen
 
20min

Dit is een eenvoudig recept voor een heerlijk bijgerecht van gekookte groene asperges! De kerriesaus maak je door een bloemsausje te maken met kerriepoeder. Heerlijk met een schnitzel en (met kurkuma geelgekleurde) rijst.

Recept van:Chantal

 
Geen beoordelingen
 
22min

Een heerlijk eenvoudig bijgerecht. Verse asperges worden gaar gebakken en afgemaakt met een combinatie van boter, ketjap en balsamico.

Recept van: CAE

 
1 beoordeling
 
20min

Dit recept kan als bijgerecht of warm voorgerecht geserveerd worden. Gebruik een balsamico van goede kwaliteit en geniet ervan!

Recept van: Kimber

 
Geen beoordelingen
 
22min

Sint-jakobsschelpen met groenten en een aromatische dressing, gestoomd in aluminiumbakjes, zijn niet alleen erg lekker maar ook heel eenvoudig te bereiden. Serveer ze met panklare woknoedels en bieslook.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
25min

Asperges en sjalotjes geroosterd met een beetje olijfolie en rode wijnazijn. Eenvoudig maar toch heel lekker.

Recept van: Sarah Stephan

 
Geen beoordelingen
 
35min

Asperges kun je koken, maar ook heel goed bakken. Erg makkelijk en smaakt eenvoudigweg heerlijk! Een lekker bijgerecht of gewoon zo, met wat brood en salade.

Recept van: vewohl

 
Geen beoordelingen
 
30min

Frittata is een soort stevige omelet, hier gebakken met paprika, asperges en Parmezaanse kaas.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
22min

Dit kleurige groentegerecht is rijk aan antioxidanten en vitaminen die het lichaam helpen beschermen tegen chronische ziekten als kanker en hartaandoeningen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
40min

Mijn familie houdt van asperges en ik maak dit recept dus vaak. Toen ik wat afwisseling wilde, gebruikte ik een mix van witte en groene asperges. Je hebt er niet alleen een kleurrijke maaltijd mee, maar ook een heerlijke!

Recept van: Elisabeth

1 / 16

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue