Zoekresultaten voor paprika Bonen

24 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

paprika x
Bonen x
 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Dit is een heerlijke andere manier om een blik bonen te bereiden. De combinatie van Caribische smaken is heerlijk! Serveer de bonen met witte rijst of als soep.

Recept van: RIDGERAT

 
Geen beoordelingen
 
50min

Ik maak vaak een pan chili con carne, vooral wanneer het koud is buiten. Je kunt de chili natuurlijk verfijnen naar je eigen smaak of andere specerijen gebruiken. Ik dien het meestal alleen met brood en een gemengde salade op, maar je kan het ook serveren met witte rijst of een aardappel in de schil.

Recept van: MichaR

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een lekkere hartige Mexicaanse taart met gehakt.

Recept van: cookingcar

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Heerlijke, hartige en warme soep. Serveer met een knapperig broodje. Makkelijk om vooruit te maken en opnieuw op te warmen, indien nodig.

Recept van: SamanthasSupper

 
Geen beoordelingen
 
1uur55min

Een heerlijke winterse soep met een Spaans tintje. Ik laat de rode paprika eruit want ik ben er allergisch voor, maar het schijnt dat als je ze pelt, ze geen allergische reactie geven.

Recept van: HighSpeedMum

 
1 beoordeling
 
55min

Deze voedzame maaltijdsoep is een echte oppepper. Dankzij het magere rundvlees, de tomaten, paprika, zoete maïskorrels en romige limabonen krijgt de soep een rijke smaak. Als u er warme tortilla's bij serveert, hebt u een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze Mediterrane soep met zijn rijke smaak is een goede keuze voor een lekkere en toch snelle maaltijd. Serveer hierbij knapperig stokbrood, of (wat voedzamer) roggebroodruitjes met ricotta en pesto.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Eiwitrijke kikkererwten uit blik worden gecombineerd met kleurrijke groenten en een kruidenmengsel en vormen zo de basis van een snelle, voedzame vegetarische maaltijd. Serveer hierbij yoghurt en couscous of warme chapatibroodjes.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
23min

Het Marokkaanse specerijenmengsel ras-el-hanout is de smaakmaker voor deze kort gebakken tonijnfilets die u serveert op een zoetzure bonensalade. Geef hierbij pitabroodjes en een waterkers-rucolasalade met korianderblad.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze snelle variant op een West-Indische klassieker, rijst met bonen, vormt een voedzaam eenpansgerecht. De pepers zorgen voor een extra pittig accent. Serveer hierbij een salade van malse jonge spinazie en ijsbergsla.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges