Zoekresultaten voor risotto Binnen 30 minuten Avondeten

5 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Wereldkeuken

risotto x
Binnen 30 minuten x
Avondeten x
 
Geen beoordelingen
 
20min

Heb je nog een kliekje risotto over van de vorige dag? Maak er dan krokante risottokoekjes van. Gebruik het liefst volledig (af)gekoelde risotto, dat is makkelijker voor het maken van de koekjes. Breng de restjes op smaak, anders kan het zijn dat de koekjes wat flauw smaken. Ik heb risotto met sperziebonen en zeekraal gebruikt, bekijk het recept op mijn blog.

Recept van: Greendreamster

 
Geen beoordelingen
 
9min

In Italië is deze saffraan risotto bekend als "risotto alla Milanese", "risotto giallo", of "risotto allo zafferano". Hoe je het ook noemt, het is de koning van de risotto's, de eenvoudigste maar ook de meest bekende van allemaal. De traditionele methode om te bereiden is dat je de risotto 20 minuten kookt en blijft roeren, maar ik maak het veel sneller en gemakkelijker, in de snelkookpan. Ik zweer je, je zult het verschil niet merken!

Recept van: Francesca

 
Geen beoordelingen
 
25min

Toen mijn kinderen klein waren gingen we altijd naar een boerderij om fruit en groenten te plukken. Eenmaals thuis aten we dan risotto gemaakt met prei van de boerderij. Lekker en makkelijk te maken met een snelkookpan.

Recept van: Under Pressure

 
Geen beoordelingen
 
25min

De combinatie van munt, room en wijn smaakt prima in deze lekkere risotto. Je zou nog wat champignons kunnen toevoegen, maar deze risotto is al erg lekker van zichzelf.

Recept van: Chefje

 
Geen beoordelingen
 
25min

*

Recept van: Lidy Nooij

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges