Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor snel hoofdgerecht Bonen

42 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

snel hoofdgerecht x
Bonen x
 
Geen beoordelingen
 
20min

Met gare groenten en witte bonen in tomatensaus heb je in een mum van tijd een eenvoudige, maar heerlijke maaltijd op tafel staan.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Een snel te bereiden en smakelijke linzensoep.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
25min

De aangename anijssmaak van verse venkel combineert in deze warme salade uitstekend met flageolets, groene olijven, parmaham en een verse sinaasappeldressing. Geef er knapperig stokbrood bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Eet smakelijk met dit voor kidneybonen uit India. Sereer het met jeera (komijn-) rijst.

Recept van: MEDHALEE

 
Geen beoordelingen
 
28min

Zuid-Afrikaans bijgerecht van pittige bonen, tomaten, wortel en paprika, dat bij veel gerechten in Zuid-Afrika gegeten wordt. Je kunt het ook als vegetarisch hoofdgerecht eten met wat brood, rijst of aardappelpuree.

Recept van: Chantal

 
Geen beoordelingen
 
25min

.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
25min

De voedingsvezels uit de bonen en groenten bevorderen de spijsvertering en kunnen uw cholesterolgehalte verlagen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

Dit is een Zuid-Indiase vegetarische schotel die fantastisch smaakt met basmati rijst of Indiaas brood. Urad dal, ook wel bekend als zwarte linzen, kan worden gevonden in Aziatische winkels, maar kan worden weggelaten als je het niet kan vinden.

Recept van: Diana

 
Geen beoordelingen
 
25min

In deze verleidelijke salade worden gerookte ham, rode ui, maïs, zwartogenbonen en veel verse koriander geserveerd met een kruidige dressing op basis van zure room. Koop indien mogelijk een vers stuk ham bij de slager in plaats van voorverpakte ham. Serveer met sappige partjes tomaat en knapperig vers brood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
15min

Deze salade heeft een rijk palet aan kleur en smaak; zwarte bonen, zoete maïs, groene paprika en tomaat. Limoensap, knoflook en groene pepers geven een flinke oppepper. De salade kan ook als dip bij tortillachips gegeten worden.

Recept van: Merle Shinpoch

1 / 5

Favorieten van het seizoen

  • Varkensrollade met champignons en noten Varkensrollade met champignons en noten
  • Tiramisu van Christine Tiramisu van Christine
  • Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm