Zoekresultaten voor snel hoofdgerecht Gemiddeld

24 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

snel hoofdgerecht x
Gemiddeld x
 
Geen beoordelingen
 
25min

Een heerlijk romige gerecht.

Recept van: DELTAQUEEN50

 
Geen beoordelingen
 
25min

Rijststokjes zijn platte noedels, gemaakt van rijstbloem en verkrijgbaar in grotere toko's. Ze hebben een lichtere structuur dan tarwenoedels en daarom zijn ze ideaal voor wokgerechten. In dit gerecht worden fijne asperges, sappige steurgarnalen en knapperige waterkastanjes kort gebakken met de zachte noedels.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
26min

De mix van groene groenten geeft dit eenvoudige wokgerecht met noedels, varkensvlees en gedroogde paddestoelen kleur, knapperigheid en voedingswaarde. Chinese eiernoedels zijn sneller klaar dan westerse pasta. Ze hoeven slechts kort te worden geweekt, zodat u dit gerecht in minder dan 30 minuten kunt bereiden.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

In dit recept worden scholfilets opgerold, op smaak gebracht met oestersaus, gember en lente-uitjes en vervolgens gestoomd op een bedje van zeekraal. Serveer de gestoomde rolletjes met een mix van langkorrel- en wilde rijst.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
25min

Deze stoofschotel is eenvoudig en toch stijlvol. Het gerecht is gebaseerd op een ongewone, maar complementaire mix van ingrediënten met een schitterend resultaat. Serveer met aardappelpuree of gekookte nieuwe aardappelen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
25min

De levendige smaken van Mexico komen goed naar voren in dit gerecht van kruidige zwaardvis. Serveer er een salsa-achtige salade van kievitsbonen bij die gebaseerd is op de bekende avocadodipsaus, guacamole. Eet er ongepelde of witte rijst bij, of, als u zich helemaal in een Mexicaanse sfeer wilt onderdompelen, warme tortilla's.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een simpele marinade op basis van witte wijn maakt deze zwaardvis bijzonder lekker. De rozemarijn wordt zowel gebruikt in de marinade als in de citroen-knoflooksaus waarmee de vis wordt geserveerd.

Recept van: CARLOSA

 
Geen beoordelingen
 
20min

Heerlijke crab-cakes, gemaakt met verse gember, koriander, lenteuitjes en limoensap.

Recept van: dakota kelly

 
Geen beoordelingen
 
20min

Het koolzuur in het bier maakt het beslag lekker luchtig en de panko (Japans paneermeel), zorgt voor een extra bros en knapperig laagje. Heel wat anders dan een doodgewoon gebakken vissie van de markt!

Recept van:marielle

 
Geen beoordelingen
 
25min

Knapperige waterkastanjes gecombineerd met varkensgehakt, sojasaus, verse gember en vijfkruidenpoeder vormen een oosterse vulling voor verse savooienkoolbladeren. Serveer er gestoomde witte rijst bij en een eenvoudige salade van rode paprika, witlof en uien. Zo hebt u in een wip een heerlijke familiemaaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 3

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek