Zoekresultaten

soep x
3 uur of langer x
 
Geen beoordelingen
 
1dag1uur

Lekkere ossenstaartsoep met verse bieslook en rozemarijn.

Recept van: Cella

 
Geen beoordelingen
 
4uur10min

Bijgaand 4 basisrecepten voor het trekken van vis- of vleesbouillon als basis voor een soep of voor verwerking in andere gerechten.

Recept van:Olav

 
Geen beoordelingen
 
6uur20min

Een heerlijke bouillon om soep van te maken, of gebruik het in recepten waarvoor je kip- of rundvleesbouillon nodig hebt.

Recept van: anna32182

 
Geen beoordelingen
 
4uur30min

Met dit recept maak je ongeveer 1,5 liter runderbouillon. Lekker krachtig van smaak en met veel groenten gemaakt.

Recept van:skooyman

 
Geen beoordelingen
 
11uur20min

Eenvoudig recept voor de bereiding van Gentse waterzooi, het alom gekende streekgerecht van de Oost-Vlaamse hoofdstad.

Recept van:topbegeleid

 
4uur10min

Ik heb de ingrediƫnten meestal in huis en ik kan het zo maken als ik geen boodschappen kan doen of als de plannen veranderen.

Recept van:Marco

 
Geen beoordelingen
 
3uur40min

Dit is een traditionele soep die in Japan met Nieuwjaar geserveerd wordt. Je kan de mochi, zeewier, bonitoschilvers en naruto in Japanse winkels vinden.

Recept van: Ayumi

 
Geen beoordelingen
 
9uur40min

Deze typisch Toscaanse soep is een heerlijk en voedzaam voorgerecht. De soep is gemakkelijk te bereiden, maar u moet de bonen wel vooraf laten weken. Als u daarvoor geen tijd hebt, kunt u bonen uit blik gebruiken, zie daarvoor Variaties en tips. Serveer de soep met warm ciabattabrood of grof brood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
3uur40min

Een goede bouillon is de onmisbare basis voor deze verfijnde soep. Als u geen zelfgemaakte bouillon in huis hebt, koop dan bouillon van goede kwaliteit, die gekoeld wordt verkocht, in plaats van bouillonblokjes. De polenta kunt u vooraf maken, zodat u net voor het serveren weinig werk hebt; ideaal voor een lunch met vrienden.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
6uur30min

Een authentiek Zuid-Vietnamese Pho. Een rijk gekruide bouillon wordt geserveerd met rijst noedels en in dunne plakjes gesneden rundvlees.

Recept van: LETT101

1 / 5

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Recepten voor moederdag Recepten voor moederdag
  • Rabarber crumble Rabarber crumble
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus