Zoekresultaten

spek x
Lunch x
 
Geen beoordelingen
 
15min

Dit is een vernieuwde versie van toast met bonen. Romige limabonen worden gecombineerd met knapperig spek, kwark en mosterd. Dit gerecht is in circa 15 minuten klaar. Serveer het met een knapperige salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
9uur10min

Op een kille dag is er niets beter op je sandwich dan gebraden spek. Voeg wat karwijzaad toe voor extra smaak!

Recept van: Magpie

 
15min

Dit is een simpel recept, klaar in een mum van tijd, ze kunnen op de barbecue of onder de grill klaargemaakt worden. Hotdogs worden gevuld met kaas en omwikkelt met bacon, vervolgens geserveerd in een broodje met ketchup.

Recept van: wiggywoggy

 
Geen beoordelingen
 
25min

Om een ​​of andere reden geeft de dille het ei een licht rokerige smaak. Bak er wat ontbijtspek naast en bewaar wat bakvet om in dit recept te verwerken.

Recept van: Carnivore

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Een heerlijk en eenvoudig quiche recept. Je kan ook een ander soort kaas gebruiken voor deze quiche. De uien gaan heel goed met een kaas, zoals Comté kaas - maar je kan ook plakjes geitenkaas gebruiken. In dat geval doe je de geitenkaas net voor het bakken op de quiche.

Recept van: emma

 
1uur20min

Deze quiche zal niet teleurstellen. Het is relatief eenvoudig te maken en smaakt heerlijk. Serveer met een salade als lunch of diner. Ook zeer geschikt voor een picknick of in lunchpakketten.

Recept van: stella

 
Geen beoordelingen
 
2uur15min

Een heerlijk ander-dan-anders recept, waarin een gist-deeg basis wordt gebruikt. De taart zit vol met gebakken uien, bacon, eieren en is gekruid met karwijzaad.

Recept van: Caroline

 
Geen beoordelingen
 
45min

Ik gebruikte dit recept voor een snelle lunch met een paar goedkope ingrediënten, en was erg tevreden over het resultaat. Mijn man vond het ook erg lekker, dus ik besloot dit recept te delen met anderen. Ik hou zelf niet zo van koriander, maar het ziet er mooi uit als garnering. Serveer met tortilla's en guacamole.

Recept van: ROBINBRADY

 
Geen beoordelingen
 
50min

Een oud collega van mij bracht deze mee naar het werk. Ik had ze allemaal wel willen opeten, ik heb dus maar snel het recept gevraagd. Als je geen spek met ahornsiroop in de supermarkt kunt vinden, kun je de siroop ook zelf over het spek gieten. Eet smakelijk!

Recept van: Nikki S.

 
Geen beoordelingen
 
45min

Deze quiche is geschikt als lichte maaltijd, of lunch en wordt gemaakt met ingrediënten die de meeste van ons in de kast hebben staan. Je kunt deze quiche warm of op kamertemperatuur eten. Serveer met frietjes of een groene salade.

Recept van: SassyG

1 / 5

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Recepten voor moederdag Recepten voor moederdag
  • Rabarber crumble Rabarber crumble
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus