Zoekresultaten voor spek Kruiden en specerijen

11 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

spek x
Kruiden en specerijen x
 
Geen beoordelingen
 
30min

Een heerlijk recept voor gevulde kipfilets. Eerst wordt boter gecombineerd met verse salie en vervolgens gekoeld. De salieboter wordt daarna gebruikt kipfilets te vullen, die zijn verpakt in spek. Ik maak meestal aardappelen en erwten als bijgerecht, en wanneer ze klaar zijn laat ik ze uitlekken en meng ik ze met de resterende salie boter. Eet smakelijk!

Recept van: peterjohnson

 
Geen beoordelingen
 
1dag21uur

Dit is een heerlijk pittig brood dat lekker is bij de borrel of bij het diner.

Recept van:AnnetteH

 
Geen beoordelingen
 
45min

Gerookt spek en verse kruiden geven een geweldige smaak aan deze traditionele vulling voor gebraden kalkoen. Het smaakt eigenlijk beter als je het de avond van tevoren maakt want zo krijgt de smaak de kans goed te ontwikkelen.

Recept van:Ita

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze goulash met kip is lekker om met macaroni en een groene salade te eten.

Recept van:Marjolein_

 
Geen beoordelingen
 
15min

Dit is een recept dat mijn moeder me een paar jaar geleden gaf en ik heb het altijd bewaard. Ik vind het het lekkerst als de lever nog warm is maar de salade smaakt ook erg goed als hij koud geserveerd wordt.

Recept van: mimichette

 
Geen beoordelingen
 
35min

Een lekker recept voor klassieke nasi goreng. Serveer deze nasi met een paar van deze lekkernijen: kroepoek, omelet, atjar tjampoer, zilveruitjes en pindasaus.

Recept van:Marjolein_

 
Geen beoordelingen
 
35min

Binnen een halfuurtje zet u deze overheerlijke, rijkelijk gevulde paella op tafel. Met een frisse groene salade of gestoomde groenten erbij hebt u hieraan een complete maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Verse takjes rozemarijn dienen als aromatische prikkers en geven dit eenvoudige, gezonde gerecht een stijlvolle uitstraling. U kunt echter ook metalen spiesjes gebruiken. Serveer met een salade van rucola.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur55min

Deze dikke hartige groentesoep wordt op smaak gebracht met pancetta en de korst van Parmezaanse kaas. Het lijkt meer op een stoofschotel dan op een soep, dus je kunt deze soep goed serveren als hoofdgerecht.

Recept van: Aldo

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Niets is zo lekker als een traditionele pastei. Het deegdeksel krijgt een heerlijke smaak dankzij de fijngesneden rozemarijn.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue