Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor spinazie Makkelijk Kaas

74 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

spinazie x
Makkelijk x
Kaas x
 
Geen beoordelingen
 
40min

De beroemde Indiase chef-kok Anjum Anand heeft een heerlijke perfecte curry ontworpen voor vegetariërs! De paneer is een geweldig alternatief voor vlees, omdat het vol met eiwitten zit en veel smaak absorbeert.

Recept van: KatieBrazen

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Dit is een mild Indiaas gerecht met palak (spinazie) en paneer (Indiase roomkaas) dat ik altijd erg lekker heb gevonden. De smaak kan verschillen afhankelijk van het type paneer dat je gebruikt en of spinazie in het seizoen is. Het is me nog nooit zo goed gelukt als in een Indiaas restaurant, maar het is een heerlijk vegetarisch gerecht en restjes kunnen goed bewaard worden.

Recept van: chorazy

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Deegballetjes met romige ricotta en gerookte tahoe vormen de vulling van dit geurige, vegetarische gerecht, dat het midden houdt tussen een soep en een stoofschotel.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Crème fraîche en broodkruim vormen de basis voor deze romige souffleetjes met spinazie en Parmezaanse kaas, die u absoluut zonder stress op tafel zet. Serveer hierbij krielaardappeltjes en gestoomde minigroenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een heerlijke Indiase curry met spinazie en zelfgemaakte verse kaas.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
4uur40min

Overheerlijke deegballetjes, of ook wel gnocchi, van spinazie, ricotta (een jonge, onrijpe kaassoort) en meel.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
Geen beoordelingen
 
40min

Voor alle liefhebbers van hartige pannenkoeken: dit is je recept. Pannenkoeken zijn een van mijn favoriete gerechten en ik vind ze in welke vorm dan ook lekker - deze spinazie en kaas pannenkoeken zijn lekker gedurende het hele jaar.

Recept van: Hanni

 
Geen beoordelingen
 
45min

Dit is een erg lekker aperitiefje, geschikt voor feesten en partijen. Iedereen genoot ervan toen ik ze maakte, en ik hoop dat dat bij jou ook zo zal zijn!

Recept van: farmgirl

 
Geen beoordelingen
 
2uur10min

Een populaire dip in Amerika bestaande uit spinazie, artisjok, knoflook en kaas, heel veel kaas. Serveer warm met tortillachips of sneetjes stokbrood.

Recept van: Silvia

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Crespelles zijn Italiaanse pannenkoeken. Dit is een hartige Crespelle - flensjes gevuld met een mengsel van ricotta, mozzarella, Parmezaanse kaas en spinazie, vervolgens gebakken in een tomatensaus. Dit is een creatie van mij. Je kunt de pannenkoeken zelf met een recept van deze site vullen.

Recept van: peterjohnson

1 / 8

Favorieten van het seizoen

  • Valentijn whoopie pies Valentijn whoopie pies
  • Valentijnskoekjes Valentijnskoekjes
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue
  • Chocoladetruffels Chocoladetruffels
  • Avocado-chocolademousse Avocado-chocolademousse