Zoekresultaten

vlees x
Kruiden en specerijen x
Italië x
 
Geen beoordelingen
 
50min

Een populair roerbakgerecht in Chinese stijl, waarin karakteristieke, gefermenteerde zwarte bonen gecombineerd worden met mals rundvlees en pasta.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Ideaal voor een doordeweekse avond: een pittige pastaschotel met gezonde vis en kant-en-klare producten, zoals salami, olijven en gedroogde tomaatjes. Gemak dient de mens!

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Konijnenvlees is vetarm, heeft een verfijnde smaak en is een klassiek ingrediƫnt in dit Toscaanse gerecht, hoewel ook vaak wilde haas wordt gebruikt. Pappardelle zijn de meest geschikte pasta. Serveren met een radicchiosalade of gemengde salade met kruiden, komkommer, courgette en groene paprika voor meer groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
55min

Aubergines maken pastasauzen heel sappig. In dit recept gaat de aubergine ook uitstekend samen met pittige Toulouseworst en olijven. Laat ze lekker sudderen in een saus van tomaten uit blik en verse kruiden en meng ze met dikke pasta, zodat u een snelle, evenwichtige maaltijd krijgt die heerlijk smaakt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze populaire Amerikaanse snack is eigenlijk niets anders dan een broodje Bolognesesaus. En iedereen vindt het lekker, ook kinderen, waarschijnlijk vooral omdat je het met de handen mag eten en knoeien is toegestaan. Het hele gezin is er al snel dol op!

Recept van: Lidy Nooij

 
36min

In deze eenvoudige pastasalade vormt sappige watermeloen de perfecte aanvulling op pittige geitenkaas. De salade heeft een prettige consistentie en dankzij knapperige witlof, pittige rucola en geroosterde pijnboompitten een Mediterrane uitstraling.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een gemakkelijk gerecht in Italiaanse stijl: kipfilets worden bereid in een stevige maar slanke groentesaus en bestrooid met parmezaanse kaas. Geef er warme ciabatta bij om de overheerlijke saus op te dippen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze Italiaanse klassieker is bedoeld om het beste uit vers geoogste lentegroenten te halen. Dankzij de uitgebreide keuze die u tegenwoordig in de supermarkten vindt, kunt u dit gerecht het hele jaar door bereiden. U kunt het ook maken met ingrediƫnten die u op dat moment in huis heeft, waaronder diepvriesgroenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
36min

Oost en West ontmoeten elkaar in deze intrigerende salade van steurgarnaal, Parmaham, courgette, tomaat en paksoi, gemengd met een Japanse dressing. Serveer als stijlvolle lunch met stukjes stokbrood of ciabatta.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken