Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor vlees Kruiden en specerijen Italië

14 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

vlees x
Kruiden en specerijen x
Italië x
 
1 beoordeling
 
20min

Biefstuk met groene pepersaus is een speciale traktatie in een Italiaans restaurant. Waarom probeer je het niet eens thuis als romantisch diner. Nu is dit makkelijk met dit recept!

Recept van: Aldo

 
Geen beoordelingen
 
20min

Met deze kruidenmix kun je zelf heerlijke Italiaanse worstjes maken. Maar je kunt er ook hamburgers van maken of balletjes voor bijvoorbeeld door de spaghetti.

Recept van: michellegambel

 
Geen beoordelingen
 
8uur15min

Een recept uit de slowcooker dat ieder stuk rundvlees verandert in een zachte, malse en heerlijke maaltijd. De wijn versterkt de smaak van het vlees, alcoholvrije wijn kan ook goed worden gebruikt als dat beter uitkomt. Als je thuiskomt met het aroma van deze langzaam gekookte rundvleesstoofpot lijkt het net alsof je een Italiaans restaurant binnenstapt. Lekker met rijst of eiernoedels.

Recept van: TraciK

 
Geen beoordelingen
 
50min

Een populair roerbakgerecht in Chinese stijl, waarin karakteristieke, gefermenteerde zwarte bonen gecombineerd worden met mals rundvlees en pasta.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Ideaal voor een doordeweekse avond: een pittige pastaschotel met gezonde vis en kant-en-klare producten, zoals salami, olijven en gedroogde tomaatjes. Gemak dient de mens!

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Konijnenvlees is vetarm, heeft een verfijnde smaak en is een klassiek ingrediënt in dit Toscaanse gerecht, hoewel ook vaak wilde haas wordt gebruikt. Pappardelle zijn de meest geschikte pasta. Serveren met een radicchiosalade of gemengde salade met kruiden, komkommer, courgette en groene paprika voor meer groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
55min

Aubergines maken pastasauzen heel sappig. In dit recept gaat de aubergine ook uitstekend samen met pittige Toulouseworst en olijven. Laat ze lekker sudderen in een saus van tomaten uit blik en verse kruiden en meng ze met dikke pasta, zodat u een snelle, evenwichtige maaltijd krijgt die heerlijk smaakt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze populaire Amerikaanse snack is eigenlijk niets anders dan een broodje Bolognesesaus. En iedereen vindt het lekker, ook kinderen, waarschijnlijk vooral omdat je het met de handen mag eten en knoeien is toegestaan. Het hele gezin is er al snel dol op!

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur55min

Deze dikke hartige groentesoep wordt op smaak gebracht met pancetta en de korst van Parmezaanse kaas. Het lijkt meer op een stoofschotel dan op een soep, dus je kunt deze soep goed serveren als hoofdgerecht.

Recept van: Aldo

 
Geen beoordelingen
 
1uur35min

Erg snel om te maken en vriendelijk voor de portemonnee. Zelfs mijn kieskeurige dochter van vier vindt het lekker! De saus kan ook in een slowcooker worden bereid.

Recept van: B's Kitchen

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Varkensrollade met champignons en noten Varkensrollade met champignons en noten
  • Tiramisu van Christine Tiramisu van Christine
  • Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm