Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor vlees Kruiden en specerijen Italië

14 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

vlees x
Kruiden en specerijen x
Italië x
 
1 beoordeling
 
20min

Biefstuk met groene pepersaus is een speciale traktatie in een Italiaans restaurant. Waarom probeer je het niet eens thuis als romantisch diner. Nu is dit makkelijk met dit recept!

Recept van: Aldo

 
Geen beoordelingen
 
50min

Een populair roerbakgerecht in Chinese stijl, waarin karakteristieke, gefermenteerde zwarte bonen gecombineerd worden met mals rundvlees en pasta.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
8uur15min

Een recept uit de slowcooker dat ieder stuk rundvlees verandert in een zachte, malse en heerlijke maaltijd. De wijn versterkt de smaak van het vlees, alcoholvrije wijn kan ook goed worden gebruikt als dat beter uitkomt. Als je thuiskomt met het aroma van deze langzaam gekookte rundvleesstoofpot lijkt het net alsof je een Italiaans restaurant binnenstapt. Lekker met rijst of eiernoedels.

Recept van: TraciK

 
Geen beoordelingen
 
20min

Met deze kruidenmix kun je zelf heerlijke Italiaanse worstjes maken. Maar je kunt er ook hamburgers van maken of balletjes voor bijvoorbeeld door de spaghetti.

Recept van: michellegambel

 
Geen beoordelingen
 
35min

Ideaal voor een doordeweekse avond: een pittige pastaschotel met gezonde vis en kant-en-klare producten, zoals salami, olijven en gedroogde tomaatjes. Gemak dient de mens!

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Konijnenvlees is vetarm, heeft een verfijnde smaak en is een klassiek ingrediënt in dit Toscaanse gerecht, hoewel ook vaak wilde haas wordt gebruikt. Pappardelle zijn de meest geschikte pasta. Serveren met een radicchiosalade of gemengde salade met kruiden, komkommer, courgette en groene paprika voor meer groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur35min

Erg snel om te maken en vriendelijk voor de portemonnee. Zelfs mijn kieskeurige dochter van vier vindt het lekker! De saus kan ook in een slowcooker worden bereid.

Recept van: B's Kitchen

 
1 beoordeling
 
36min

In deze eenvoudige pastasalade vormt sappige watermeloen de perfecte aanvulling op pittige geitenkaas. De salade heeft een prettige consistentie en dankzij knapperige witlof, pittige rucola en geroosterde pijnboompitten een Mediterrane uitstraling.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een gemakkelijk gerecht in Italiaanse stijl: kipfilets worden bereid in een stevige maar slanke groentesaus en bestrooid met parmezaanse kaas. Geef er warme ciabatta bij om de overheerlijke saus op te dippen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Deze Italiaanse klassieker is bedoeld om het beste uit vers geoogste lentegroenten te halen. Dankzij de uitgebreide keuze die u tegenwoordig in de supermarkten vindt, kunt u dit gerecht het hele jaar door bereiden. U kunt het ook maken met ingrediënten die u op dat moment in huis heeft, waaronder diepvriesgroenten.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 2

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Groene asperges Groene asperges
  • Rabarber kruimeltaart Rabarber kruimeltaart
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus