Aantal keer bekeken: 743
Laatste wijziging: 19 nov 2010

Over mij

Ik vind koken extra leuk als je het samen met iemand doet. Voordat we onze tweeling hadden, stonden mijn man en ik regelmatig in het weekend samen in de keuken nieuwe recepten uit te proberen. Hopelijk hebben we daar over een tijdje, als de kids wat groter zijn, weer tijd voor.

Favoriete gerechten om te maken
Gebak en koekjes.
Familietradities in koken
Toen mijn vader klein was heeft hij samen met zijn ouders een tijdje in Indonesie gewoond. Indonesisch stond daarom vroeger regelmatig bij mij thuis op het menu. Mijn oma heeft mijn vader enkele Indonesische gerechten leren koken, mijn vader heeft ze mij weer geleerd en ik heb op mijn beurt mijn man weer in de Indonesische keuken geintroduceerd.
Culinaire hoogtepunten
Vele, maar de Thaise Tom Ka soep, Curry Penang en geroerbakte Gangun groente in oestersaus staan toch wel bovenaan mijn lijstje.
Culinaire dieptepunten
Aangebrandde pijnboompitjes, zout in plaats van suiker gebruiken, veel te veel bloem in het deeg van m'n appeltaart. Ach ja, soms gaat er wel eens iets fout of is een recept toch niet helemaal wat je je ervan voorstelde maar over het algemeen lukken de meeste recepten die ik maak wel vrij goed.

Klik op een van de interesses van Pelouche om andere thuiskoks te vinden met dezelfde interesse

Eet interesses:


Favoriete bereidingswijzen


Hobby's


Overige interesses

Geschiedenis

Recent bekeken recepten

Mijn recente zoekopdrachten