De 5 lekkerste mug cakes

Artikel van: allrecipes   
De 5 lekkerste mug cakes
1 van 6
<
>
Op basis van beoordelingen van thuiskoks en onze eigen tests hebben we de 5 beste recepten voor mug cake geselecteerd. Deze zijn makkelijk om te maken en smaken ook nog eens erg goed!
Wat heb je nodig...
  • - Een grote magnetronbestendige mok, beker of schaaltje, van ongeveer 250-300 ml.
  • - Een magnetron. Elke magnetron is anders, dus experimenteer een beetje met het wattage voor je de perfecte mug cake krijgt. Heb je een hele krachtige magnetron, zet het wattage dan wat lager, of verkort de bereidingstijd.
  • - Een recept voor mug cake

Chocolade mug cake
De 5 lekkerste mug cakes stap foto 2
Hét basisrecept voor een chocoladecake uit de magnetron. Dit recept komt van Allrecipes Brazilië en is daar door meer dan 380 thuiskoks gemaakt en ontzettend goed beoordeeld. Bekijk het recept.
Chocolade mug cake met amandelen
De 5 lekkerste mug cakes stap foto 4
Thuiskok Nanda zegt over dit recept: "Bijna net zo lekker als chocoladecake uit de oven, maar omdat het zo ontzettend veel makkelijker is om te maken, en precies genoeg voor 1 portie, is dit echt een winnaar." Bekijk het recept.
Mug cake met blauwe bessen
De 5 lekkerste mug cakes stap foto 6
Getest door ons team van editors en erg lekker bevonden! De bessen voegen wat vocht toe, waardoor de cake niet droog wordt. Bekijk het recept.
Chocolade mug cake zonder ei
De 5 lekkerste mug cakes stap foto 8
Thuiskok romy13 zegt: "ik heb het gemaakt en hij is echt superlekker! ik heb hem anderhalve minuut in de magnetron gehad en toen was de cake lekker zacht en klef. Heel erg makkelijk te maken!" Bekijk het recept.
Bananenbrood in een mok
De 5 lekkerste mug cakes stap foto 10
Door ons getest en goedgekeurd! De banaan maakt de cake smeuïg en ondanks dat de cake geen bruin korstje heeft, is hij toch heerlijk van smaak. Bekijk het recept.
Artikel verzorgd door:
Allrecipes

Beoordelingen

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht


Gerelateerde recepten