Meer artikelen:

Kerst (8)

Hier vind je artikelen voor het bereiden van kalkoen, maar ook vele andere tips en ideeën voor het kerstmenu.
Bekijk: Lijst | Video

Of bekijk: kerst recepten


Een origineel idee voor Sinterklaas en Kerst is het zelf maken van een koekhuis, of ook wel snoephuis. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je je eigen koekhuis maakt van speculaas of gemberkoek.


Al je vragen over het braden van een kalkoen worden hier beantwoord, in onze verzameling veelgestelde vragen over het voorbereiden, braden en bewaren van een hele kalkoen.


Wil je weten hoe je het beste een hele kalkoen kan braden? Wij geven je tips voor de perfect gebraden kalkoen voor een kerstdiner of andere gelegenheid.


Misschien is het de eerste keer dat je het kerstdiner voor de hele familie verzorgt, of ben je juist op zoek naar nieuwe ideeën voor het kerstmenu. Hoe dan ook, we hebben een paar tips voor heerlijke amuses, voorgerechten, bijgerechten, desserts en natuurlijk het hoofdgerecht.


Je hebt je best gedaan om een prachtige gebraden kalkoen te maken voor het kerstdiner; met deze stap-voor-stap techniek krijg je ook het aansnijden van de kalkoen onder de knie!


In deze video laten we je stap-voor-stap zien hoe je gemberkoekmannetjes maakt!


Op zoek naar een feestelijk hapje met zalm? We geven je drie heerlijke opties voor hapjes met gerookte zalm, uitgelegd in deze stap-voor-stap video.


Glühwein of bisschopswijn is onlosmakelijk verbonden met kerstmarkten. Maar je kunt het heel gemakkelijk ook zelf maken! In deze video laten we je zien hoe.


Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht