Linguine met rode paprika en Italiaanse worstjes

    Linguine met rode paprika en Italiaanse worstjes

    2keer bewaard
    35min


    150 personen hebben dit gemaakt

    Een geweldige maaltijd: linguine met gesauteerde, fijngesneden Italiaanse worstjes, rode paprika, ui, knoflook en wijn. Een handje Parmezaanse kaas erover strooien en je hebt een snel en vullend doordeweeks gerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 pak (500 gr) linguine
    • 225 gr Italiaanse worstjes, vel verwijderd
    • 2 rode paprika's
    • 1 ui, versnipperd
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 225 ml witte wijn
    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. De pasta volgens de gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en apart zetten.
    2. Terwijl de pasta kookt de saus bereiden: in een zware koekenpan op matig hoog vuur het vlees uit de worstjes lichtbruin braden. Klontjes met een vork fijnmaken. Paprika, ui en knoflook toevoegen en sauteren tot deze zacht zijn. Wijn toevoegen en zachtjes laten koken tot het vocht enigszins is ingedikt (ong. 6 minuten).
    3. Pasta aan de koekenpan toevoegen en door de saus scheppen. Kaas toevoegen en nogmaals door elkaar scheppen. Serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren