Teriyakipeultjes

    Teriyakipeultjes

    11keer bewaard
    25min


    92 personen hebben dit gemaakt

    Peultjes en schijfjes champignon in een teriyakidressing met sesamzaad.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel sesamzaad
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 225 gr peultjes
    • 100 gr champignons, in dunne plakjes
    • 2 eetlepels teriyakisaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een koekenpan op een matig hoog vuur het sesamzaad 5 minuten al roerend bakken tot ze lichtbruin van kleur ziujn. Van het vuur halen en apart zetten.
    2. In de koekenpan op matig hoog vuur de olie verhitten en hierin peultjes en champignon in 3-4 minuten al roerend gaar bakken.
    3. De groenten in een kom scheppen en sesamzaad en teriyakisaus erdoor scheppen. Warm opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren