Eierpannenkoek

    Eierpannenkoek

    12keer bewaard
    10min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Als kind was ik hier al dol op: eierpannenkoeken! Mijn moeder heeft het recept bedacht en nu maak ik ze zelf. Lekker als ontbijt of lunch.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 3 eieren
    • 3 eetlepels melk
    • 1 eetlepel maïzena
    • 1 snufje zout
    • 15 gr boter
    • 2 eetlepels suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Pak een grote kom, en klop hierin de eieren, melk, maïzena en zout samen. Zet een grote koekenpan op hoog vuur, en doe boter in de pan. Laat de boter bruin worden, giet het eierbeslag in de pan, en verdeel het beslag gelijkmatig over de pan, ong. 2 minuten per kant bakken. Zet het vuur lager als de pannenkoek te hard gaat. Door de maïzena zal de pannenkoek iets rijzen. De pannenkoek is klaar als deze goudbruin is geworden. Ik serveer de eierpannenkoek altijd met een paar eetlepels suiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    angelique
    van
    0

    Lekker om tussen de middag voor de kinderen te maken. - 25 apr 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren