Zelfgemaakte kip kerrie salade

    Zelfgemaakte kip kerrie salade

    5keer bewaard
    35min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Je kan natuurlijk kip kerrie salade in de winkel kopen, maar je brood beleggen met deze zelfgemaakte kip kerrie salade is eigenlijk veel lekkerder. Wees voorzichtig met het toevoegen van het kerriepoeder, dit kan snel teveel zijn. Voeg het kerriepoeder beetje bij beetje toe en proef steeds even.

    Silvia Washington, Verenigde Staten

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 kipfilet
    • 2 stengels bleekselderij
    • handvol druiven
    • 1 appel
    • 150 ml mayonaise
    • 1 à 2 theelepels kerriepoeder
    • handvol pecannoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de kipfilet gaar en snijd in kleine stukjes.
    2. Was en snijd de stengels bleekselderij in hele dunne stukjes. Was en halveer de druiven, schil dan de appel en snijd ook deze in kleine stukjes.
    3. Meng de kerriepoeder door de mayonaise (doe dit beetje bij beetje en proef regelmatig, om te voorkomen dat de kerrie teveel gaat overheersen).
    4. Meng de stukjes kip, appel, druiven en bleekselderij en roer er de kerrie-mayonaise door. Tot slot roer je er de pecannoten door.
    5. Laat koud worden in de koelkast en serveer op brood of een ciabatta broodje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren