Gevulde Portobello

    Gevulde Portobello

    6keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Super makkelijk en super lekker. Portobello paddenstoelen gevuld met gerookt spek, geitenkaas met honing en rucola. Een heerlijk voorgerecht.

    pien Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 portobello per persoon
    • gerookte bacon (of spek)
    • geitenkaas met honing
    • rucola
    • olijfolie
    • balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwijder de steel van de portobello en snij de steel fijn. vermeng dit met de geitenkaas.
    2. Bedek de binnenkant van de Portobello met bacon en vul met het geitenkaasmengsel. Bedruppelen met wat olijfolie en zet ze dan 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
    3. Serveer de portobello op een bedje van rucola. Rucola evt. wat besprenkelen met olijfolie en balsamico.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren