Mediterraanse pasta

    Mediterraanse pasta

    6keer bewaard
    35min


    59 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke, vullende combinatie van snijbiet, olijven, knoflook en zongedroogde tomaten naar Mediterraans recept, geserveerd met pasta.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 pak (500 gr) fusilli pasta
    • 2 eetlepel olijfolie
    • 1 bosje snijbiet, stengels verwijderd en gehakt
    • 50 gr zongedroogde tomaten in olijfolie, gehakt
    • 100 gr Kalamata olijven, ontpit en gehakt
    • 50 gr groene olijven, ontpit en gehakt
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 4 eetlepels versgemalen Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Een pan lichtgezouten water aan de kook brengen en daarin de pasta in 10-12 minuten al dente koken. Afgieten.
    2. In een koekenpan op een matig heet vuur de olie verhitten en daarin de snijbiet een paar minuten bakken zodat het vocht verdampt. De zongedroogde tomaat, Kalamata en groene olijven en knoflook erdoor roeren en deze al roerend zacht bakken.
    3. De groenten door de pasta scheppen, Parmezaanse kaas erover strooien en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren