Monte Cristo

    Een variatie op de croque monsieur, deze boterham is makkelijk en snel om te maken, vullend, en ziet er ook heerlijk uit.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 eieren
    • 2 plakjes ham
    • 2 plakjes kaas
    • 2 plakjes Frans brood (Pain Rustique)
    • olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Snij het brood in dikke plakjes van tussen 1 en 2 cm.
    2. In een diep bord, kluts de eieren. Leg dan het brood er in, 30 seconden aan elke kant.
    3. Leg het brood in een hete koekepan met een beetje olijfolie. Bak 2 minuten en dan omkeren.
    4. Als beide kanten bruin worden, leg de ham en kaas op één stuk brood, en een plakje kaas op het andere stuk brood.
    5. Als de kaas een beetje gesmolten is, beide stukken op elkaar leggen en nog een paar minuten laten bakken tot dat de kaas helemaal gesmolten is.

    Tip

    Serveer met pittige mosterd en ketchup ernaast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren