Kalfslever "alla Veneziana"

    Kalfslever "alla Veneziana"

    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Italiaanse klassieker, wordt hier geflambeerd, voor de show. Is erg lekker met rösti.

    Zurich, Zwitserland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes
    • 1 kleine ui, fijn gesnipperd
    • 50 gram gerookt spek
    • 2cl cognac
    • rozemarijn
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Braad uien en spek in een koekenpan, voeg rozemarijn toe.
    2. Voeg de lever toe, ongeveer vier minuten braden, moet nog een beetje roze zijn.
    3. Cognac toevoegen, aansteken, na een halve minuut uitblazen.
    4. 2 eetlepels room toevoegen.
    5. Meteen serveren, is na tien minuten niet meer te eten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren