Rundvleescurry met sperziebonen en fruit

    Rundvleescurry met sperziebonen en fruit

    3keer bewaard
    2uur30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze curry met malse stukjes rundvlees, sperziebonen, ananas en druiven is na ongeveer 2,5 uur klaar om opgediend te worden.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr runderriblappen met vet, in blokjes
    • zout en peper naar smaak
    • 3 eetlepels olie
    • 1 grote ui, gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
    • 1 eetlepel kerriepoeder
    • 300 gr panklare sperziebonen
    • 150 ml kokosmelk
    • 50 gr witte druiven, gehalveerd en zonder zaadjes
    • 50 gr ananas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Kruid de blokjes vlees met zout en peper en bak ze in een koekenpan met hete olie goudbruin. Voeg ui, knoflook en kerriepoeder toe, ong. 2 minuten. Blijf roeren. Voeg 200 ml water toe, zet het vuur laag laat vlees 1,5 uur stoven.
    2. Voeg de sperziebonen toe en stoof weer 30 minuten met de deksel op de pan. Nu is het vlees gaar en kun je het fruit toevoegen (ananas en druiven). Voeg ook de kokosmelk toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorsudderen. Serveer met rijst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren