Broodrolletjes met olijven

    Broodrolletjes met olijven

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    Hartig gevulde broodrolletjes met oude kaas en olijven. Je kunt het brood door de bakker in de lengte in plakken laten snijden. De rolletjes zijn goed in de vriezer te bewaren. Bekijk ook mijn andere versies!

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 plak in de lengte gesneden wit casinobrood
    • 2 eetlepels zachte boter
    • 2 eetlepels geraspte oude kaas
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 eetlepel tomatenketchup
    • 2 takjes peterselie, fijngehakt
    • 5 gevulde olijven

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 20min in de koelkast  ›  Klaar in:35min 

    1. Snij de korst van een in de lengte gesneden plak brood. Rol met een deegroller de plak tot een soepele, dunnere plak.
    2. Meng de boter met de oude kaas, mosterd, tomatenketchup en peterselie en besmeer hiermee de boterham. Leg 5 gevulde olijven aan de smalle kant achter elkaar.
    3. Rol de plak brood aan de smalle kant op. Strak in plasticfolie wikkelen en even in de vriezer leggen en daarna in de koelkast tot gebruik.
    4. Verwijder de folie en snij het broodrolletje in 5 plakjes, zodat elk rolletje een olijf in het midden heeft.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren