Amuse met witlof, walnoten, peer en kaas

    Amuse met witlof, walnoten, peer en kaas

    13keer bewaard
    20min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een lekker en makkelijk voorgerecht.

    BakCar Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 zachte peer per twee personen
    • 1 blaadje witlof per persoon
    • 2-3 eetbare amuse cupjes per persoon
    • Een beetje geraspte kaas
    • Een paar walnoten (1 voor twee personen)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Was de witlof en laat het uitlekken. Snij de witlof in kleine stukjes.
    2. Snij de walnoten in hele kleine stukjes.
    3. Snij de peer in kleine stukjes.
    4. Vul de amuse cupjes en strooi er wat kaas overheen.
    5. Zet de cupjes een paar minuten in een voorverwarmde oven op 165 graden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    BakCar
    van
    0

    Met twee porties bedoel ik voor twee personen!! Ik heb 3 amusebakjes per persoon gedaan en dan nog een beetje in het midden. - 11 aug 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren