Eenvoudige rabarbersaus

    Eenvoudige rabarbersaus

    Voeg toe aan favorieten!
    17min


    37 personen hebben dit gemaakt

    Perfect als rabarber in het seizoen voor het grijpen ligt. Om het hele jaar door van de rabarber te genieten, kun je de rabarbermoes invriezen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 250 gr gehakte rabarber
    • 400 gr suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:17min 

    1. Rabarber en suiker in een grote magnetronbestendige schaal vermengen en 12 minuten op hoge stand koken. Om de 3 minuten doorroeren.
    2. Warm serveren over roomijs of in de koelkast bewaren alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren