Slagroom

    Slagroom

    3keer bewaard
    2min


    8 personen hebben dit gemaakt

    Slagroom is eenvoudig te maken, maar dit recept verzekert je van luchtige, niet te mislukken slagroom én geeft je de optie om drie verschillende smaakmakers toe te voegen voor een bijzondere draai. Met dit recept is slagroom kloppen voor iedereen een makkie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 ml slagroom, gekoeld
    • 2 eetlepels kristalsuiker
    • Optionele smaakmakers
    • 1 theelepel vanille extract
    • 1-2 eetlepels amaretto likeur
    • rasp van 1/2 citroen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Klaar in:2min 

    1. Neem een schone en koude metalen of glazen kom en schenk de slagroom hierin. Mix de slagroom tot er zachte pieken vormen. Voeg dan de suiker toe en blijf mixen tot er stijve pieken vormen, maar ga niet te lang door, want dan wordt de slagroom korrelig of boter-achtig.
    2. Serveer het zo, of voeg vanille, amaretto, of citroenrasp toe om de slagroom een smaakje te geven.

    Video

    Slagroom (op drie manieren)
    Slagroom (op drie manieren)

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren