Milde salsa met mango en rode paprika

    Met de zoete smaak van deze milde salsa maak je vlees of vis van de barbecue met een tropisch tintje af. Voor een meer pittige variant kun je fijngesneden rode chilipepers toevoegen.


    27 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 mango, geschild, pit verwijderd en in blokjes
    • 1 theelepel extra virgin olijfolie
    • 1/2 rode paprika, gehakt
    • 2 lente-uitjes, dungesneden
    • handje gehakte verse koriander
    • het sap van 1 limoen
    • 1/4 theelepel zout
    • snufje grofgemalen zwarte peper
    • 1 theelepel honing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een kommetje mango, olie, rode paprika, lente-ui, koriander en limoensap goed vermengen. Op smaak brengen met zout, peper en honing. In de koelkast bewaren of direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren