Chocolademelk van geitenmelk

    Chocolademelk van geitenmelk

    1keer bewaard
    3min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekker na een herfst- of winterwandeling. Slagroom optioneel!

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 eetlepel cacao
    • 1 eetlepel suiker
    • 200 ml geitenmelk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 1min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:3min 

    1. Meng de cacao en suiker met 2 eetlepels melk en roer goed. Verwarm de rest van de melk in de magnetron en roer het koude cacao-mengsel erdoor tot het goed is opgelost.
    2. Je kan ook een hele liter maken en deze in de koelkast bewaren en hem dan per beker verwarmen in de magnetron.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren