Sardinebroodjes

    Je kunt deze spread op een boterham, geroosterd brood, of een cracker smeren. Het is heel veelzijdig en lekker.

    Yvon6

    Drenthe, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 eieren
    • 1/2 komkommer, zeer fijngesneden (of zoetzure augurk)
    • zout
    • 1 eetlepel peterselie
    • 1/2 theelepel paprikapoeder, of naar smaak
    • 2 eetlepels slasaus, of meer naar smaak
    • 1 tomaat, in plakjes gesneden
    • 1 blikje sardines

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de eieren hard, pel ze en maak ze fijn. Vermeng dit met zeer fijngesneden komkommer (eventueel zoetzure augurk), wat zout, peterselie, en paprikapoeder. Roer hier wat slasaus door, zodat de massa smeerbaar wordt.
    2. Strijk dit uit op volkorenbrood. Leg er een plak tomaat op en daarop een sardine. Bestrooi met wat zout en peper, peterselie en een beetje citroensap over de sardine.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties