Gestoofde kabeljauwfilet

    Gestoofde kabeljauwfilet

    1keer bewaard
    1uur40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een eenvoudige en lekkere manier om kabeljauw te bereiden met citroen, ui en paprika.

    Yvon6 Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 3 eetlepels olie
    • 1 pak kabeljauw (uit de diepvries, ontdooid)
    • 1 eetlepel water
    • 1 citroen uitpersen
    • 1 grote ui, snipperen
    • 1 paprika, in stukjes
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur40min 

    1. Doe de olie in een koekenpan (met deksel) op middelhoog vuur, fruit de ui, en voeg daarna de paprika toe. Bak 2 minuten. Voeg de vis toe, het water, het citroensap en peper en zout. Zet het vuur zachtjes en stoof in 1,5 uur met de deksel op de pan gaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren