Goulash voor twee

    3 uur 10 minuten

    Goulash is een stoofpot die oorspronkelijk uit Hongarije komt. Dit recept maakt 2 heerlijke porties.

    keeslies

    Zuid-Holland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr hacheevlees
    • 750 gr uien, grof gesneden
    • 1 paprika
    • 250 gr wortels, in stukken
    • 1 scheut tomatenketchup, of naar smaak
    • 1 chilipepertje, fijngesneden zonder zaadjes
    • 250 ml water, of zoveel als nodig
    • 1 laurierblaadje
    • 1 kruidnagel
    • peper en zout, naar smaak
    • 1 theelepel paprikapoeder, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 3uur  ›  Klaar in:3uur10min 

    1. Vlees aanbraden in een grote braadpan met deksel, dan uien bakken. Chilipepertje toevoegen en de stukjes paprika. Water toevoegen en de wortel. Laurierblaadje en kruidnagel erbij doen. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder. Deksel op de pan en 2,5 uur zachtjes laten stoven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren