Inloggen Aanmelden

Brownies uit de magnetron

2beoordelingen
26keer bewaard
20min

Deze brownies zijn smeuïg, zoet, hebben een volle chocoladesmaak en zijn klaar in no-time! En je hebt ook niet veel afwas. Wat wil je nog meer?

kcm

Ingrediënten
Opbrengst: 16 brownies

  • 150 gr boter
  • 65 gr cacaopoeder
  • 200 gr suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille extract
  • 100 gr bloem

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Extra tijd: 10min afkoelen  ›  Klaar in:20min 

  1. Smelt de boter in de magnetron op hoog vermogen in 30-40 seconden. Voeg de suiker, cacao en vanille toe (in die volgorde) en mix goed door.
  2. Voeg de eieren toe, en roer door na elke toevoeging. Voeg de bloem toe en mix goed door.
  3. Vet een magnetronbestendige schaal in en schep het beslag erin. Verwarm 4 tot 5 minuten op hoog vermogen (hoe hoger het vermogen, hoe korter de tijd). Laat 10 minuten staan alvorens aan te snijden.

Video

Brownies uit de magnetron
Brownies uit de magnetron

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (2)

Gerainice
van
1

net gemaakt heerlijk - 20 aug 2014

RomeB
van
0

Browniebeslag was simpel om te maken. Ik heb er wat van in cupcake vormpjes gedaan en in een cake vorm. De brownie was wel aardig hard geworden, ondanks aanpassing in baktijd voor de cupcakejes. Verder smaakte hij goed, volgendr keer zal ik deze dus korter in de magnetron doen. Recept is gemakkelijk te maken en lekker: zeker voor herhaling vatbaar! - 12 mrt 2015

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties