Brownies uit de magnetron

    Brownies uit de magnetron

    37keer bewaard
    20min


    132 personen hebben dit gemaakt

    Deze brownies zijn smeuïg, zoet, hebben een volle chocoladesmaak en zijn klaar in no-time! En je hebt ook niet veel afwas. Wat wil je nog meer?

    Ingrediënten
    Opbrengst: 16 brownies

    • 150 gr boter
    • 65 gr cacaopoeder
    • 200 gr suiker
    • 2 eieren
    • 1 theelepel vanille extract
    • 100 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Extra tijd: 10min afkoelen  ›  Klaar in:20min 

    1. Smelt de boter in de magnetron op hoog vermogen in 30-40 seconden. Voeg de suiker, cacao en vanille toe (in die volgorde) en mix goed door.
    2. Voeg de eieren toe, en roer door na elke toevoeging. Voeg de bloem toe en mix goed door.
    3. Vet een magnetronbestendige schaal in en schep het beslag erin. Verwarm 4 tot 5 minuten op hoog vermogen (hoe hoger het vermogen, hoe korter de tijd). Laat 10 minuten staan alvorens aan te snijden.

    Video

    Brownies uit de magnetron
    Brownies uit de magnetron

    Recent bekeken

    Beoordelingen (3)

    Gerainice
    van
    3

    net gemaakt heerlijk - 20 aug 2014

    van
    2

    Hoe warm is hoog vermogen?? - 28 apr 2015

    van
    2

    Browniebeslag was simpel om te maken. Ik heb er wat van in cupcake vormpjes gedaan en in een cake vorm. De brownie was wel aardig hard geworden, ondanks aanpassing in baktijd voor de cupcakejes. Verder smaakte hij goed, volgendr keer zal ik deze dus korter in de magnetron doen. Recept is gemakkelijk te maken en lekker: zeker voor herhaling vatbaar! - 12 mrt 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren