Vegetarische champignon-cashewnoten ragout

    Vegetarische champignon-cashewnoten ragout

    1keer bewaard
    25min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Een vegetarische ragout, lekker met rijst, brood of pasteitjes.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 bakje champignons
    • 1,5 eetlepel boter
    • 200 gr gezouten cashewnoten
    • 70 gr tomatenpuree
    • 2 theelepels salie
    • 75 ml rode wijn
    • 1/2 bouillonblokje
    • 125 gr crème fraîche

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren of helften. Verhit de boter en fruit de ui 3 minuten. Voeg dan de champignons en salie toe en bak ze 1 minuut mee.
    2. Voeg dan de wijn, tomatenpuree en bouillonblokje toe. Roer als laatste de crème fraîche erdoor en laat 10 minuten zachtjes pruttelen en warm worden.
    3. Voeg wat peper naar smaak toe en doe de cashewnoten erbij. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren