Gevuld brood

    Gevuld brood

    4keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een bijzondere manier om brood te serveren: vul het brood met een lekker mengsel van champignons en cashewnoten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 rond brood
    • 2 uien
    • 100 gr pittige kaas
    • 350 gr champignons
    • 150 gr grof gehakte cashewnoten
    • 2 eetlepels grove mosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 225°C. Snijd het kapje van het brood en haal het binnenste eruit. Verkruimel het broodkruim. Snipper de ui en snijd de kaas in kleine blokjes.
    2. Fruit de uien in wat olie en voeg dan de champignons toe. Bak ze lekker bruin. Voeg de mosterd toe, roer de cashewnoten erdoor, evenals de kaas.
    3. Maak een mengsel van het broodkruim, uien en champignon-noten mengsel. Vul het brood ermee en druk goed aan. Zet het kapje er weer op en wikkel het brood in aluminiumfolie met de doffe kant naar buiten en zet 25 minuten in de oven.

    Tip:

    Het is ook lekker om 500 gr rundergehakt toe te voegen. Bak het gehakt goudbruin in een pan en voeg het toe aan de vulling.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren