Schotse eieren met ham

    Gebakken eieren op Schotse wijze. Het is een soort gebakken dubbele boterham met ei en ham. Een lekker stevig ontbijt.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 boterhammen
    • 2 eieren
    • beetje boter
    • 2 plakjes ham

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:7min 

    1. Smeer de boterhammen aan beide kanten in met boter en bak ze in een koekenpan. Bak vervolgens de eieren in dezelfde pan. En bak daarna de ham.
    2. Leg een gebakken ei op een boterham, leg er een plak ham op, dan weer een gebakken ei en als laatste weer een plak ham. Leg dan de laatste boterham erop en eet smakelijk.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties