Gevulde paprika's met gehakt en cashewnoten

    Gevulde paprika's met gehakt en cashewnoten

    3keer bewaard
    45min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Lekkere gevulde paprika's met gehakt en champignons. Maak ze zo pittig als je zelf lekker vindt.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 6 paprika's, kapje eraf en uithollen
    • 300 gr gehakt
    • zout en peper
    • 2 teentjes knoflook (of naar smaak)
    • 1 bakje (250 gr) champignons
    • 100 gr cashewnoten
    • 2 bakjes St Môret® (of naar smaak)
    • sambal (naar smaak)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Kruid het gehakt met zout, peper, en knoflook. Bak het gehakt in een koekenpan met een beetje boter of olie. Voeg champignons toe en bak ong. 2 minuten mee. Giet bakvocht af.
    3. Voeg de cashewnoten toe, bak ong. 1 minuut mee. Voeg naar smaak de roomkaas toe, en maak het geheel af met een klein beetje sambal en eventueel zout en peper.
    4. Vul de paprika's met het mengsel, zet de kapjes weer op de gevulde paprika's en zet de 6 paprika's in een ovenschaal in de voorverwarmde oven. Bak ongeveer 30 minuten. Controleer af en toe op aanbranden (bedek eventueel met aluminiumfolie).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren