Carpaccio van rosbief

    Carpaccio van rosbief

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Carpaccio van rosbief met remouladesaus met pijnboompitjes en lekkere pittige kaas erover. Heerlijk voorgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr gesneden rosbief
    • 2 theelepels dijonmosterd
    • peper en zout
    • 1 blikje ansjovisfilets
    • 1 sjalot
    • 1 augurk
    • 1/2 eetlepel kappetjes
    • 1 eetlepel gehakte kruiden (bieslook, peterselie)
    • 125 ml slasaus
    • 1 theelepel scherpe mosterd
    • 200 gr slamix
    • 2 eetlepels pijnboompitten
    • handjevol kaasvlokken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Hak de ansjovis, sjalot, augurk en kappertjes fijn en meng ze door elkaar met de groene kruiden, slasaus en de mosterd.
    2. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Bak de pijnboompitjes in een koekenpan goudbruin.
    3. Verdeel de sla over 4 borden en leg vervolgens daar de rosbiefplakjes op. Schenk wat saus over de rosbief, bijvoorbeeld in streepjes. Tot slot de pijnboompitjes en de kaasvlokken toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren