Pudding met aalbesjes

    Pudding met aalbesjes

    1keer bewaard
    2uur20min


    Maak dit als eerste!

    Deze pudding met aalbesjes is een leuk toetje om voor gasten te serveren.

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • 500 ml slagroom
    • 500 ml volle yoghurt
    • 500 ml zure room (of blue band finesse®)
    • 180 gr suiker
    • 10 gr gelatine (6 blaadjes)
    • 1 bakje aalbessen, ritsen
    • 125 ml slagroom om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. De gelatine weken in koud water. Slagroom verhitten in pan met de suiker. Gelatineblaadjes goed uitknijpen en 1 voor 1 erbij doen. Hete pan vervolgens in koud water af laten koelen, af en toe roeren. In een aparte kom yoghurt en zure room mengen. Afgekoelde mengsel erbij doen en alles in een vorm of glazen gieten. (Vorm eerst afspoelen met koud water).
    2. In koelkast op laten stijven. Daarna in een schaaltje met aalbesjes en een toefje slagroom erop. Eet smakelijk!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren