Pudding met aalbesjes

    2 uur 20 minuten

    Deze pudding met aalbesjes is een leuk toetje om voor gasten te serveren.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • 500 ml slagroom
    • 500 ml volle yoghurt
    • 500 ml zure room (of blue band finesse®)
    • 180 gr suiker
    • 10 gr gelatine (6 blaadjes)
    • 1 bakje aalbessen, ritsen
    • 125 ml slagroom om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. De gelatine weken in koud water. Slagroom verhitten in pan met de suiker. Gelatineblaadjes goed uitknijpen en 1 voor 1 erbij doen. Hete pan vervolgens in koud water af laten koelen, af en toe roeren. In een aparte kom yoghurt en zure room mengen. Afgekoelde mengsel erbij doen en alles in een vorm of glazen gieten. (Vorm eerst afspoelen met koud water).
    2. In koelkast op laten stijven. Daarna in een schaaltje met aalbesjes en een toefje slagroom erop. Eet smakelijk!
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties