Nep-champagne

Geniet van deze feestelijke alcoholvrije cocktail! Maak deze champagne cocktail nog feestelijker met een suikerrandje en een stukje fruit in het glas.

marian Zeeland, Nederland

Ingrediënten

Opbrengst: 30 -40 champagneglazen

  • 1 liter ginger ale (gekoeld)
  • 1 liter ananassap (gekoeld)
  • 1,5 tot 2 liter witte druivensap (gekoeld)
  • 4 eetlepels suiker (optioneel, voor een suikerrand)
  • 1 bakje aardbeien of frambozen (optioneel)

Bereidingswijze

Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

  1. Zorg dat alle dranken goed zijn gekoeld in de koelkast. Meng de ginger ale, ananassap en witte druivensap in een kan of grote kom samen.
  2. Doop de champagneglazen eerst in een schoteltje water en daarna in een schoteltje met suiker, indien je een suikerrandje rondom het glas wilt maken.
  3. Schenk de glazen voorzichtig vol met de nep champagne. Voeg eventueel nog een stukje aardbei of framboos toe.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties