Nep-champagne

    Geniet van deze feestelijke alcoholvrije cocktail! Maak deze champagne cocktail nog feestelijker met een suikerrandje en een stukje fruit in het glas.

    marian

    Zeeland, Nederland
    16 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 30 -40 champagneglazen

    • 1 liter ginger ale (gekoeld)
    • 1 liter ananassap (gekoeld)
    • 1,5 tot 2 liter witte druivensap (gekoeld)
    • 4 eetlepels suiker (optioneel, voor een suikerrand)
    • 1 bakje aardbeien of frambozen (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Zorg dat alle dranken goed zijn gekoeld in de koelkast. Meng de ginger ale, ananassap en witte druivensap in een kan of grote kom samen.
    2. Doop de champagneglazen eerst in een schoteltje water en daarna in een schoteltje met suiker, indien je een suikerrandje rondom het glas wilt maken.
    3. Schenk de glazen voorzichtig vol met de nep champagne. Voeg eventueel nog een stukje aardbei of framboos toe.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties