Cashewnotenpesto

    Cashewnotenpesto

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Lekker recept voor pesto, gemaakt van cashewnoten. Gebruik dit als spread op stokbrood, of in gerechten als pasta of sauzen.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 zakje verse koriander
    • 1 teentje knoflook
    • 75 gr gezouten cashewnoten
    • 50 gr geraspte Parrano of oude kaas
    • ong. 50 ml olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Hak de koriander fijn, inclusief steeltjes. Knoflook pellen en uitpersen. In keukenmachine noten fijnmalen en koriander, knoflook en kaas toevoegen en zeer fijn malen. Voeg de olie toe om een smeuïg mengsel te maken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren