Vegetarische Indiase curry

    Vegetarische Indiase curry

    9keer bewaard
    30min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Makkelijk recept voor een lekkere, vegetarische Indiase curry. Eet smakelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr pandanrijst
    • 1 rode paprika, in blokjes
    • 1 gele paprika, in blokjes
    • 2 eetlepels zonnebloemolie
    • 2 bakjes (van elk 175 gr) quorn stukjes
    • 2 eetlepels milde Indiase currypasta (bijv. van Patak®)
    • 1 blik (van 400 gr) tomatenblokjes
    • 1 zakje (45 gr) geschaafde amandelen
    • 1 klein blikje maïs
    • scheutje kokosmelk, naar smaak (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de quorn in een grote wok of braadpan in de zonnebloemolie, ong. 5 minuten. Voeg blokjes paprika toe, en bak 3 minuten mee.
    2. Voeg currypasta en tomatenblokjes toe, en laat 10 minuten sudderen. Voeg halverwege de maïs en de kokosmelk toe.
    3. Rooster de amandelen in een droge pan. Serveer de rijst en curry op de borden en garneer met geroosterde amandelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren