Spaghetti met salami en broccoli

    Spaghetti met salami en broccoli

    2keer bewaard
    5min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Spaghetti met een gevulde tomatensaus van salami, broccoli en kaas. Makkelijk gerechtje.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr broccoli
    • zout, naar smaak
    • 300 gr spaghetti
    • 125 gr goudsalami, vel verwijderd
    • 1,5 eetlepel olie
    • 2 uien, gesnipperd
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 pakje (370 gr) Sugo Italiano pastasaus pikant
    • 1 zakje geraspte kaas naar keuze
    • 5 takjes peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de broccolistronk, en snij deze in kleine plakjes.
    2. Kook de spaghetti in een pan met ruim water en een beetje zout in ongeveer 8 minuten beetgaar.
    3. Zet nog een pan met water op en kook hierin de broccoliplakjes ong. 2 minuten, voeg vervolgens de broccoliroosjes toe, en kook nogmaals 2 minuten. Giet af in een vergiet in de gootsteen en koud afspoelen.
    4. Verwijder het vel van de salami, en snij in blokjes. Bak de salami in een pannetje zonder olie knapperig. Verhit een beetje olie in een braad- of koekenpan en bak hierin de ui en knoflook ong. 3-5 minuten op laag vuur. Voeg de knapperige salami bij de ui en knoflook.
    5. Voeg de pastasaus en gekookte broccoli toe, en verwarm de saus ong. 5 minuten op laag vuur.
    6. Voeg de spaghetti en kaas toe aan de saus, roer goed. Je kunt de saus verder verwarmen om de kaas te laten smelten, of gelijk serveren. Serveer de spaghetti gegarneerd met gehakte peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren