Pasta met tomatenroomsaus

    Pasta met tomatenroomsaus

    Voeg toe aan favorieten!
    45min


    Maak dit als eerste!

    We noemen dit een rommelige pasta bij ons thuis. Penne wordt gemengd met een tomatenroomsaus en dan bestrooid met heel veel Parmezaanse kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr tomaten passata (gezeefde tomatensaus)
    • 1 gepelde knoflookteen
    • extra vergine olijfolie
    • snufje nootmuskaat
    • 200 ml slagroom
    • vers geraspte Parmezaanse kaas
    • 450 gr penne pasta

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Bak de knoflook bruin in een beetje olie in een grote koekenpan en haal hem er weer uit. Voeg de passata toe en kook deze op laag vuur tot deze een beetje is ingedikt. Strooi er wat nootmuskaat over en roer de room erdoor. Laat de room indikken. Zo krijg je een heerlijke dikke romige tomatensaus. Voeg nu wat Parmezaanse kaas toe, naar smaak.
    2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en roer door de saus. Serveer met veel Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren